вівторок, 22 лютого 2022 17:24

Бойовики стріляють з "Градів" по Луганській ТЕС

Бойовики стріляють з "Градів" по Луганській ТЕС
СБУ перехопила розмови бойовиків про обстріл. Фото: "Радіо свобода"

Бойовики обстріляли Луганську теплоелектростанцію у місті Щастя з "Градів".

Про це повідомляють "Донбас.Реалії".

"З 11 години по Щастю працювали міномети, потім відбулося затишшя. Після 12 години відновилась артилерія, і ближче до 14:00 відстріляли, по звуку, "Гради". Виходячи зі звуку, були гучні влучання. ТЕС горить, горить сильно. На виїзді зі Щастя на блокпосту стоїть п'ять-шість пожежних машин, але їх не відправляли в місто, тобто гасити ніхто не починав", – повідомив репортер.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай повідомляв повідомив, гасити пожежу поки неможливо через обстріл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготуватися до надзвичайної ситуації: актуальні поради від рятувальників

"Банди обстріляли ТЕС, вони потрапили безпосередньо в трансформатор, він зараз палає і його не можна загасити, тому що обстріл триває і туди нереально під'їхати", – сказав він.

22 лютого у Щасті Луганської області через обстріл російськими бойовиками спалахнув трансформатор на ТЕС. Для ліквідації пожежі після припинення обстрілів направили 12 одиниць спецтехніки до ТЕС.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стріляють з "Градів" по Луганській ТЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі