неділя, 29 квітня 2018 10:48

Бойовики почали активно обстрілювати позиції ЗСУ, є поранені

 

За минулу добу російські бойовики 61 раз відкривали вогонь по українських опорних пунктах. 4 бійців поранені, 3 отримали бойові травмування.

Зведення з фронту за 28 квітня 2018 року, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

На Луганському напрямку позиції поблизу Новотошківського, агресор обстріляв із заборонених 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів. 122 мм артилерійські системи й озброєння танку противник застосував в районі Кримського, а міномети калібру 120 мм - під Троїцьким та Луганським. З 82 мм мінометів вогонь вівся по українських укріпленнях поблизу Причепилівки та Новозванівки, з гранатометів різних типів - біля Попасної та Луганського, з озброєння БМП - в районі Троїцького, а з стрілецької зброї - неподалік Новоселівки.

На Донецькому напрямку, із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли оборонців Авдіївки. 120 мм міномети агресор застосував під Богданівкою та Новотроїцьким, а міномети калібру 82 мм - в районі Шахти "Бутівка", Новоселівки та Водяного. З різних видів піхотного озброєння: гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, бойовики вели вогонь поблизу Талаківки, Гнутового, Водяного, Широкиного, Мар'їнки, Кам'янки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Опитного, Верхньоторецького, Красногорівки та Шахти "Бутівка". Під Водяним, Широкиним та Мар'їнкою вели снайперський вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі обшукали патруль ОБСЄ і погрожували затриманням

Постраждалих під час обстрілів військовий доправили до лікарні та надали медичну допомогу.

Журналісти Військового телебачення України показали наслідки обстрілів в районі Світлодарської дуги. На відео видно воронки та пошкоджені дерева від обстрілів окупантами українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики почали активно обстрілювати позиції ЗСУ, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі