четвер, 23 листопада 2017 09:38

Бойовики обстріляли українських військових із забороненої зброї. Є поранені.

Бойовики обстріляли українських військових із забороненої зброї. Є поранені.
Фото: 112

Бойовики продовжують обстрілювати українські частини, зокрема й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями. За останні сутки, українським військовим довелось 9 разів придушувати вогневу активність окупанта. У результаті ворожих обстрілів 2 військовослужбовців сил АТО поранено, ще 1 отримав бойову травму.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку ворог зі 120-мм мінометів вів вогонь по оборонних укріпленнях українських захисників біля Троїцького. У вечірню пору обстріляно опорні пункти сил АТО біля Катеринівки, Новоолександрівки та Лобачевого. Із застосуванням озброєння БМП і великокаліберних кулеметів проросійські бойовики порушували перемир'я у передмісті Попасної", - зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог активно відкривав вогонь на Луганському напрямку

Крім того, на Донецькому напрямку, противник вів мінометний вогонь у районі Павлополя. На підступах до Авдіївки і Кам'янки незаконні збройні формування обстрілювали наші оборонні укріплення з гранатометів і легкого піхотного озброєння.

Загалом, за минулу добу, по усій лінії зіткнення ворог здійснив 12 обстрілів наших позицій.

Американська компанія, що виробляє зброю, налагодила поставки гранатометів в Україну. Посол України в США Валерій Чалий пояснює, що ці контракти є політичним рішенням, але існують відмінності між цими комерційними угодами та допомогою озброєнням від уряду США.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських військових із забороненої зброї. Є поранені.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі