пʼятниця, 03 травня 2019 19:14

Бойовики обстріляли українських військових із заборонених мінометів

Бойовики обстріляли українських військових із заборонених мінометів
Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню. Фото: Blogs

На Донбасі від початку доби бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

Російські найманці вели вогонь по українських позиціях з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог 13 разів обстріляв позиції наших захисників: тричі з 120 та 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Авдіївка; з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту Новотроїцьке; з озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Гнутове; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – біля міста Мар'їнка; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля села Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів – в районі населених пунктів Широкине і Пищевик; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: з 82 мм мінометів та автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Золоте-4; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Новолуганське; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Шуми", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав кількість загиблих на Донбасі прикордонників

Внаслідок обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

3 травня жителі села Стоянів Радехівського району Львівщини на колінах зустріли траурний кортеж із тілом свого земляка 51-річного Володимира Куцика, який загинув від кулі снайпера на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських військових із заборонених мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі