пʼятниця, 27 жовтня 2017 11:45

"Бойовики не залишають планів продовження війни" - Снєгирьов

"Бойовики не залишають планів продовження війни" - Снєгирьов
Дмитро Снєгирьов: "Зафіксовано передислокацію в район навчань танків Т-64, більше десяти одиниць122-мм гаубиць Д-30 та живої сили бойовиків" Фото: Преса України

На території ОРЛО зафіксована активність підрозділів "Народної міліції ЛНР" та регулярних частин ЗС РФ.

За повідомленнями, така активність не пов'язана з проведенням планової ротації. Про це інформує співзасновник ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов в Facebook.

"Скупчення техніки і живої сили окупантів спостерігається неподалік від Алчевська та Перевальська", - написав Снєгирьов.

Наразі бойовики проводять батальйонно-тактичні навчання поблизу села Бугаївка, що біля Алчевська. На полігон передислокували важку бронетехніку з тилових районів ЛНР.

"Зафіксовано передислокацію в район навчань танків Т-64, більше десяти одиниць122-мм гаубиць Д-30 та живої сили бойовиків", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба АТО: з гранатометів накрили Станицю Луганську

Експерт зазначив, що за останній рік на полігоні проведені інженерні роботи з облаштування навчального центру. Побудовані нові КПП, вишки та цiлi для стрільби з танків прямою або напівпрямою наводкою. Бойовики відпрацьовують стрільби танковим підрозділом із закритої позиції.

"Незважаючи на фактичне припинення війни, бойовики не залишають планів продовження бойових дій. Передислокацію важкої бронетехніки та живої сили і проведення тактичних навчань бойовики пояснюють відповіддю на аналогічні дії з боку ЗСУ", - наголосив Снєгирьов.

В свою чергу, українські військові тренувались знищувати ворожі ДРГ. Навчання з переслідуванням та знищенням умовних диверсантів проходили на Рівненському полігоні.

Зараз ви читаєте новину «"Бойовики не залишають планів продовження війни" - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі