пʼятниця, 27 жовтня 2017 09:45

Доба АТО: з гранатометів накрили Станицю Луганську

Доба АТО: з гранатометів накрили Станицю Луганську
Поранено одного військового. Фото: ТСН

Минула доба в зоні проведення АТО лишалася напруженою.

Активні бої змістилися з донецького на приморський напрямок. Терористи все частіше почали застосовувати міномети. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Увечері бойовики 4 рази били з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового. Також окупанти застосовували міномети калібру 82 міліметри біля Водяного та Павлополя", - йдеться у повідомленні.

"Гарячою точкою" на донецькому напрямку залишається Авдіївська промзона.

"Тут наприкінці доби російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А внаслідок гранатометного вогню, неподалік Пісків отримав бойову травму один український воїн", - інформує штаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові тренувались знищувати ворожі ДРГ

Українські позиції на луганському напрямку потрапили під вогонь гранатометів на підступах до Станиці Луганської.

Російські найманці 20 разів порушили перемир'я минулої доби. Українські захисники 16 разів застосовували зброю на ураження противника. Один український військовий отримав бойову травму.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm оприлюднила дані про присутність на території окупованого Донбасу 1000 військовослужбовців з Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Доба АТО: з гранатометів накрили Станицю Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі