середа, 11 листопада 2020 13:07

Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти

Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти
Пункт пропуску. Фото: ДПСУ

З ранку 11 листопада всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування почали свою роботу, однак бойовики знову блокують пропуск людей.

Про це повідомляє ДПСУ.
"Станом на 10:00, працівники Держприкордонслужби України оформили: в КПВВ "Станиця Луганська" на вхід із тимчасово окупованої території України - 131 людина, на вихід - 66 осіб; в КПВВ "Новотроїцьке" - на виїзд до СОТ оформлено 5 громадян і 5 транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська сторона зірвала обговорення обміну полоненими

Зазначено, що в КПВВ "Золоте" - 1 особу та в КПВВ "Щастя" - 1 людину, які вибули в напрямку тимчасово окупованої території, повернули представники окупаційної влади.
У КПВВ "Гнутове", "Мар'їнка" і "Майорське" громадяни для перетину лінії розмежування не приходили.

З 10 листопада 2020 року, згідно з рішенням Командувача об'єднаних сил, поновлено роботу всіх КПВВ на лінії розмежування, які працюють щоденно з 8-ї до 16-ї. В них перебуває достатня кількість персоналу Державної прикордонної служби України для забезпечення пропуску осіб та транспорту. Проте фактичний пропуск на більшості дорожніх коридорів заблоковано проросійськими бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі