пʼятниця, 18 вересня 2020 16:21

Бойовики мінують дороги на окупованих територіях

Бойовики мінують дороги на окупованих територіях
ОБСЄ фіксує мінування території. Фото: Укрінформ

Бойовики ЛДНР взялися мінувати окуповану територію.

"13 вересня БПЛА СММ було помічено 14 протитанкових мін, установлених поперек автошляху поблизу Саханки Донецької обл. Також 8 протитанкових мін, установлених в один ряд поперек автошляху, і двадцять протитанкових мін, установлених нещільними групами на східній та західній смугах руху цього ж автошляху, було зафіксовано поблизу населеного пункту Весела Гора на Луганщині", - йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

У населеному пункті Веселе Донецької обл. спостерігачі вперше виявили 6 фрагментів боєприпасів. З них 4 оцінені як металеві труби від реактивних снарядів реактивної системи залпового вогню, 2 – як хвостові стабілізатори 120-мм мінометних мін.

Це є порушенням Мінських домовленостей та досягнутих 22 липня домовленостей щодо заходів із посилення режиму припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранено трьох українських військовослужбовців, один боєць загинув

Окупанти розміщують боєприпаси в житлових масивах, чим наражають на небезпеку мирних жителів Донбасу.

Минулої доби, 17 вересня, збройними формуваннями Російської Федерації вкотре було порушено мирні домовленості. Одну ворожу провокацію зі стрілецької зброї зафіксовано біля Новогригорівки. Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики мінують дороги на окупованих територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі