пʼятниця, 17 лютого 2017 08:22

Бойовики атакували танками та ракетами: є загиблі, багато поранених

Бойовики атакували танками та ракетами: є загиблі, багато поранених
Фото: Znaj.ua

За добу на Донбасі зафіксували 66 обстрілів. Троє бійців загинули, 10 - поранені.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Протягом 16 лютого бойовики продовжили обстріли позицій ЗСУ на всіх напрямках. На донецькому із мінометів різних калібрів вони обстрілювали Авдіївку, Кам'янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. Із гранатометів та стрілецької зброї – Кам'янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер. По позиціях в районі Авдіївки – танк.

На луганському напрямку зі 120 та 82-мм мінометів окупанти обстріляли Кримське. Із гранатометів та стрілецької зброї – Лобачеве, Новозванівку, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

На маріупольському напрямку зі 120 та 82-мм мінометів загарбники обстрілювали Широкине та Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БТР та БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку.

Як повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін, з опівночі зафіксували п'ять обстрілів.

"Учора після 18:00 розпочалися обстріли населеного пункту Авдіївка. Практично всі були по одному району. Стріляли точно по населеному пункту. У два сусідні будинки влучили міни. Одна людина загинула, одна отримала поранення... Порівняно зі вчорашнім вечором ніч в Авдіївці пройшла спокійно. Загалом по лінії зіткнення відбулося п'ять обстрілів. Жодного не було з важкого озброєння", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наш снайпер убив бойовика з Росії

Напередодні голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що бойовики обстрілюють Авдіївку кожні 20-30 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики атакували танками та ракетами: є загиблі, багато поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі