пʼятниця, 29 січня 2021 18:31

Бойовики 5 разів порушили тишу на Донбасі: є поранені

Бойовики 5 разів порушили тишу на Донбасі: є поранені
Повідомили останні новини з Донбасу. Фото: Facebook

Від початку доби на Донбасі бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.

Так, неподалік Водяного ворог застосував квадрокоптер та скинув 2 постріли ВОГ-17 над позиціями Об'єднаних сил, повідомляє пресцентр штабу ООС.

У результаті двоє наших військових отримали осколкові поранення. Їх доставили до лікувального закладу та надали медичну допомогу. Стан здоров'я військовослужбовців задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото загадково загиблого контрактника

Поблизу Опитного бойовики здійснили кілька пострілів з підствольного гранатомета та стрілецької зброї, а в передмісті Авдіївки – з ручного протитанкового та підствольного гранатометів.

Про факти порушення режиму припинення вогню повідомили представників ОБСЄ.

Крім того, сьогодні сапери ДСНС розмінували більш як 6 га території та передали на знищення 125 вибухонебезпечних предметів.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Протягом минулої доби, 28 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 5 разів порушили тишу на Донбасі: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі