пʼятниця, 02 вересня 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Боїться "бандерівців" – ватажок терористів "ДНР" Пушилін відвідував першокласників з охоронцем

Боїться "бандерівців" – ватажок терористів "ДНР" Пушилін відвідував першокласників з охоронцем
Гауляйтер так званої "ДНР" Пушилін відвідував першокласників із охоронцем. Фото: t.me/andriyshTime

Гауляйтер так званої "ДНР" Денис Пушилін 1 вересня відвідував маріупольських першокласників у супроводі охоронця.

Незаретушоване фото, очевидно, випадково з'явилося у мережі, пише у Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть зробити "новим символом" Маріуполя дитину, матір якої вбили ще 2015-го

"Депутат Саблін із пістолетом і гауляйтер Пушилін з охороною в класі 6-річних маріупольців. Вони реально вважають нас всіх з дитинства "бандерівцями" й "азовцями". Мабуть, через це і гуманітарка дітям тільки до 3 років. Єдиним, хто ще не може гучно вимовити "Слава Україні!", – зазначив Андрющенко.

У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі День знань був фактично провалений. За словами радника міського голови Петра Андрющенка, відчинились тільки поодинокі школи. Там 1 вересня дітей на вході обшукували. А депутат держдуми, куратор Маріуполя Саблін до першокласників прийшов із пістолетом.

У Маріуполі батьків погрозами змушують відправляти дітей до школи. Якщо не погодяться, загарбники обіцяють позбавити батьківських прав та відібрати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Боїться "бандерівців" – ватажок терористів "ДНР" Пушилін відвідував першокласників з охоронцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі