середа, 14 лютого 2018 07:30

Бойовики збільшили кількість обстрілів у зоні АТО

Бойовики збільшили кількість обстрілів у зоні АТО
Ніхто з українських військовослужбовців не постраждав. Фото: 112

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 14 разів порушили перемир'я. Ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

Особливо активно загарбники порушували режим припинення вогню за темної пори доби.

На луганському напрямку епіцентром вогневої напруги стала Світлодарська дуга. Тут ворог застосував артилерійські установки калібру 122-мм по наших позиціях неподалік Троїцького. Також, поблизу цього прифронтового населеного пункту, противник неодноразово вів вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів, зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли біля цього населеного пункту тривали понад 5 год - окупантами було випущено близько 150 снарядів і мін, інформує прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія продовжує ігнорувати мінські домовленості - держдеп США

Ворожа активність спостерігалася і на підступах до Луганського, де російсько-окупаційні підрозділи випустили понад 60 мін калібру 120-мм і 82-мм. При цьому бойовики супроводжували ці обстріли із гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів.

Біля Новозванівки і Попасної сили агресора вели вогонь з 82-мм мінометів. Крім того, з стрілецької зброї та гранатометів незаконні збройні формування стріляли поблизу Майорська, Зайцевого і Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будівля злетить у повітря": шахтар пригрозив розправою окупантам ЛНР

У Сирії загинув терорист на ім'я Володимир із прізвиськом "Апостол". Він воював на боці ДНР на Донбасі. Про це повідомив керівник проросійської шовіністичної організації Сергій Моісеєв у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики збільшили кількість обстрілів у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі