пʼятниця, 10 лютого 2023 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Битва за Луганщину – Гайдай розказав про нові успіхи ЗСУ на фронті

Битва за Луганщину – Гайдай розказав про нові успіхи ЗСУ на фронті
Найбільшу кількість атак росіяни здійснюють з боку Кремінної. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На фронті на Донбасі зараз гаряче, але на Сватівському напрямку Збройні сили України мають успіх.

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок, 10 лютого, розповів глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"На Білогорівському напрямку за останні декілька днів наші військові знищили два склади боєкомплекту окупантів. Найбільшу кількість атак росіяни здійснюють з боку Кремінної. Обстрілюють наші позиції з великих калібрів, підключають до наступу танки, намагаються розвинути там успіх", – ідеться в повідомленні.

Водночас українські військові тримають оборону та регулярно знищують бронетехніку ворога на цій ділянці, додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль намагається приховати масштабні втрати техніки РФ в Україні

Унаслідок незлагоджених дій на фронті російські окупанти на Донбасі зазнали серйозних втрат у районі Вугледара, втративши за день понад 10 танків і БМП. Водночас ворожа армія намагається наступати у районі Бахмута Донецької області, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).

На Луганщині Збройні сили України знищують сучасну техніку ворога під Кремінною. Війська РФ продовжили наступ на лінії Сватове – Кремінна. ЗСУ відбили атаку російських військ у районі Стельмахівки за 15 км на захід від Сватового.

Зараз ви читаєте новину «Битва за Луганщину – Гайдай розказав про нові успіхи ЗСУ на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі