четвер, 22 грудня 2016 08:34

Бійців АТО рясно поливають із важкої артилерії

Бійців АТО рясно поливають із важкої артилерії
Фото: ukrinform.ua

На Донбасі за добу зафіксували 24 обстріли.

Таку інформацію повідомив керівник прес-штабу АТО Леонід Матюхін.

"Минулої доби використовували 122-міліметрову артилерію на маріупольському напрямку, вели вогонь по Новогригорівці. Із мінометів обстрілювали Красногорівку та Павлопіль. Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Широкине й Мар'їнку. Поблизу Талаківки вела вогонь також БМП.

На луганському напрямку з гранатометів обстрілювали Золоте, Новоолександрівку, Новозванівку та Станицю Луганську. Поблизу Станиці Луганської вів вогонь снайпер.

На донецькому напрямку - на Світлодарській дузі - вели вогонь зі 122-міліметрової артилерії, 120 і 82-міліметрових мінометів та стрілецької зброї. Неодноразово протягом дня з мінометів та іншого озброєння бойовики, окрім Луганського, обстрілювали Новгородське та Авдіївку", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики встановили "рекорд"

"Ніч також пройшла неспокійно. Використовуючи 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, бойовики двічі вели вогонь - по Красногорівці та Авдіївці", - додав речник штабу АТО.

Напередодні у Мінську домовилися про режим припинення вогню на Донбасі з опівночі 24 грудня.
Зараз ви читаєте новину «Бійців АТО рясно поливають із важкої артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі