понеділок, 31 жовтня 2022 12:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Бахмут здригнувся від смертельних ударів РФ: наслідки у фото
10

Окупанти 15 разів вдарили по Донеччині
Фото: dn.npu.gov.ua
Окупанти 15 разів вдарили по Донеччині
Окупанти 15 разів вдарили по Донеччині
Окупанти 15 разів вдарили по Донеччині
Окупанти 15 разів вдарили по Донеччині

На Донеччині росіяни продовжують обстріли по всій лінії фронту від Курахівської до Лиманської громади. На Волноваському напрямку тривають інтенсивні обстріли Вугледара та Павлівки.

Протягом минулої доби окупанти 15 разів вдарили по області. Вбито мирних жителів, повідомила 31 жовтня пресслужба поліції Донеччини.

"Російські війська атакували шість населених пунктів регіону. Є втрати серед цивільних мешканців і руйнування. Армія РФ обстріляла міста Авдіївка, Бахмут, селища Велика Новосілка, Нью-Йорк, а також села Карлівка та Бердичі", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти брешуть про контроль РФ на фронті ‒ Гайдай про ситуацію на Луганщині

Ворог застосував проти мирного населення артилерію. Знищено та пошкоджено 21 житловий будинок та гаражі.

"Під масованим вогнем залишається Бахмут. За добу окупанти п'ять разів обстріляли місто, де вбили та поранили цивільних. Внаслідок ворожих влучань пошкоджено 17 осель", – додали у Нацполіції.

Серед ночі 30 жовтня ворог завдав ракетного удару по Дружківці Донецької області. Влучив у територію школи та в приватні будинки.

На Донеччині затримали коригувальника ракетних ударів по Бахмуту. Зловмисник коригував ракетно-артилерійські обстріли по інфраструктурі міста, а потім передавав окупантам інформацію про їхні "результати".

Зараз ви читаєте новину «Бахмут здригнувся від смертельних ударів РФ: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі