неділя, 07 травня 2023 06:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є потерпілі та руйнування

Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є потерпілі та руйнування
Росія завдала шести ракетних ударів по Україні 6 травня. Фото: ілюстративне, ДСНС

Минулої доби, 6 травня, Росія завдала шість ракетних ударів, зокрема по містах Часів Яр, Костянтинівка Донецької області та Херсон.

Також завдала 48 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 7 травня.

"Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, є потерпілі. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою", – додали в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ССО показали, як окупанти обстрілюють Бахмут фосфорними снарядами

Минулої доби українські захисники вкотре результативно відпрацювали по окупаційних військах. Втрат противнику завдали авіація Сил оборони, підрозділи ракетних військ і артилерії.

За даними командування, повітряні сили завдали сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки РФ. Також наші воїни вгатили по ворожому зенітно-ракетному комплексу.

"А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, три райони зосередження озброєння та військової техніки противника, а також артилерійський підрозділ на вогневій позиції", – йдеться у зведенні.

На ранок 7 травня противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Тривають важкі бої за міста Бахмут та Мар'їнка в Донецькій області. Загалом, минулої доби ворог здійснив близько 50 атак, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є потерпілі та руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі