пʼятниця, 07 квітня 2017 12:54

52-річна жінка стала куратором 12 сепаратиських груп у соцмережах

52-річна жінка стала куратором 12 сепаратиських груп у соцмережах
З 2014 року 52-річна жінка та 45-річний чоловік були активними учасниками антиукраїнських груп в Інтернеті. У 2016 році їх завербували представники спецслужб Росії

Двох адміністраторів сепаратистських груп у соцмережах затримали на Дніпропетровщині.

Про це повідомлє прес-служба СБУ.

Жінка - жителька Кривого Рогу, чоловік - Кам'янського.

"З 2014 року 52-річна жінка та 45-річний чоловік були активними учасниками антиукраїнських груп в інтернеті. 2016 року їх завербували представники спецслужб Росії", - повідомляють у прес-службі.

Злочинці керували 12 групами у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На Донбасі – війна шовінізму з вільним європейським світоглядом" - донеччанин

"Там розповсюджували спеціально підготовлені пропагандистські матеріали. Вони спрямовані на дискредитацію державної влади в Україні, розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Закликали до входження південно-східних областей України до складу Росії", - передають у СБУ.

Також поплічники терористів мали збирати дані про розташування наших військових та інформацію про співробітників правоохоронних органів України.

"Під час обшуків вилучили у зловмисників комп'ютерну техніку із доказами протиправної діяльності", - додають правоохоронці.

П'яний терорист ДНР вбив цивільного та його вагітну дружину. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. "5 квітня військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "Новоазовськ" 1-го армійського корпусу влаштував ДТП", - пишуть розвідники.

Зараз ви читаєте новину «52-річна жінка стала куратором 12 сепаратиських груп у соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі