понеділок, 14 травня 2018 16:54

30-річний шахтар загинув на глибині 622 м

30-річний шахтар загинув на глибині 622 м
В Мирнограді на Донеччині, під обвалом загинув 30-річний шахтар / фото: UkrMedia

Гірник загинув на шахті "Центральна" в місті Мірноград Донецька обл., вранці 14 травня.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні стався нещасний випадок зі смертельним наслідком на шахті "Центральна" ДП "Мирноградвугілля" Донецької області. В результаті цього загинув гірничий робітник дільниці шахтного транспорту Cергій Ісаєв (1987 року народження), член Незалежної профспілки гірників України", - написав Волинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кривому Розі загинув шахтар

30-річний гірник перебував на робочому місці на глибині 622 м, пише прокуратура Донецької області.

За попередньою інформацією, чоловік спустився в шахту, де приблизно о 10:15 стався обвал гірської маси. В результаті обвалу, шахтар зірвався з кріплення і впав у камеру перекидання. Згодом тіло чоловіка було знайдене без ознак життя.

Досудове слідство покладено на Мирноградське відділення поліції та на місцеву прокуратуру.

"Майже 700 тисяч людей працювали на підприємствах окупованої Донеччини. В Луганській області — до 300 тисяч", — каже директор Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу 44-річний Сергій ­Гармаш.

1 березня торік бойовики заявили про "націоналізацію" підприємств, зареєстрованих в Україні. 15 березня Рада нац­безпеки й оборони ухвалила рішення зупинити товарні перевезення на окуповані землі, крім гуманітарної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «30-річний шахтар загинув на глибині 622 м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі