понеділок, 06 лютого 2017 12:40

Військовим доплачують за дружину

Військовим доплачують за дружину

Солдат отримує бонус $20 тис., якщо підписує контракт мінімум на 2 роки. На 4 роки - вже $30 тис. Зарплата рядового - $1800. Якщо солдат одружений, має не менше $1000 на місяць на проживання.

"Військові США мають багато привілеїв, які поширюються і на сім'ї. Для них існують спеціальні магазини, є податкові пільги і безліч бонусів. Тут це престижна професія. Коли чоловік йде по місту у формі, його нерідко дякують за службу або просять сфотографуватися. Взагалі американці набагато патріотичніші - піднімати державний прапор біля будинку і співати гімн на свята для них цілком нормально", - розповідає Анастасія Волкова в інтерв'ю obozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місце вчителя претендують 120 осіб

Службовець на контракті повинен декілька років відслужити далеко від дому.

"До військової підготовки теж ставляться цілком серйозно. Іноді доводиться на кілька місяців виїжджати на навчання. Нікого не звільняють від стрибків з парашутом. Обов'язково потрібно відслужити декілька місяців далеко від дому. Певний вибір місця при цьому є. Навіть якщо в офіцера закінчився тривалий контракт, він не може звільнитися відразу - повинен попередити мінімум за півроку", - каже Волкова.

Зараз ви читаєте новину «Військовим доплачують за дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі