пʼятниця, 02 березня 2018 12:52

Українка стала фіналісткою італійського "МастерШефа"

Українка стала фіналісткою італійського "МастерШефа"
23-річна Катерина Гринюх увійшла в трійку фіналістів італійського "МастерШеф". Фото:http://masterchef.sky.it/

Українка 23-річна Катерина Гринюх в Італії увійшла в трійку фіналістів знаменитого кулінарного шоу талантів "МастерШеф".

Дівчину назвали однією з найперспективніших і наймолодших учасниць програми. Про це повідомляється на сайті телеканалу Sky Uno .

Катерина Гринюх змагатиметься за звання найкращого кухаря в останньому епізоді програми, який відбудеться у четвер, 8 березня. Переможець отримає почесний титул Masterchef Italia-2018 і можливість навчатися в іменитих кулінарних школах.

Українка родом зі Львова. Із дитинства захоплюється кулінарією, любов до якої їй прищепила мати. В Італію переїхала до чоловіка і зараз проживає з ним в місті Салерно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 факти про життя в Австрії, які дивують українців

Автори серії картин із гільз "П'ять першоелементів війни, або Еволюція диктату" Дарія Марченко та Даніель Грін виїхали за кордон через погрози, які почали надходити у відповідь на роботи. Зараз художники проводять виставки у різних містах Америки.

Зараз ви читаєте новину «Українка стала фіналісткою італійського "МастерШефа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі