четвер, 02 листопада 2017 00:15

Українка розповіла, чому в Ізраїлі дітей віддають в інтернати

Українка розповіла, чому в Ізраїлі дітей віддають в інтернати
Олена з Харкова сім років вона живе у місті Беер-Шеві Фото: patrioty.

В Ізраїлі поширене явище – віддавати дітей в інтернати. Про це розповідає Олена, яка родом із Харкова.

Дівчина сім років вона живе у місті Беер-Шеві, повідомляє patrioty.

"Людей, які віддають дітей в інтернати, багато. Розповім про ті випадки, які знаю. Дитина некерований або прогулює школу, батьки не можуть на неї вплинути. Знайома розповіла мені таку історію. Коли її синові було років 12 років, він заявив, що напише заяву в поліцію. Причина - вона робить на нього психологічний тиск. Цей тиск полягав в тому, що мати змушувала сина робити уроки. Це дійсно вважається в Ізраїлі психологічним тиском. На що вона відповіла, що тоді їй доведеться віддати її в інтернат, адже у неї немає на нього ніякого впливу. Син прийшов до висновку, що все-таки краще робити уроки", - розповіла Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гори сміття, повії та наркоторговці у центрі міста" - українка розповіла про переїзд у Мексику

Є спеціалізовані інтернати, після закінчення яких більше шансів потрапити в певні види військ.

"Є ще кілька причин переведення в інтернат. Наприклад батьки переїжджають в інше місто, а їх діти не хочуть залишати своїх друзів, свого хлопця чи дівчину. Саме таку причину мені назвала майстер манікюру. Її 15-річна дочка живе в інтернаті в центрі країни. Тема інтернатів регулярно з'являється в ізраїльських групах в соціальних мережах. Батьки просять порадити який-небудь інтернат з особистого досвіду. Багато людей коментують, причому як батьки,так і діти, які ці інтернати закінчували. В цілому ставлення суспільства до інтернатам досить ліберальне".

Засновник освітньої платформи Zero to Hero Олександр Скакунов, який 4,5 року прожив із родиною в Данії, розповів про різницю української та данської шкіл.

Зараз ви читаєте новину «Українка розповіла, чому в Ізраїлі дітей віддають в інтернати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі