середа, 01 листопада 2017 00:17

"Гори сміття, повії та наркоторговці у центрі міста" - українка розповіла про переїзд у Мексику

"Гори сміття, повії та наркоторговці у центрі міста" - українка розповіла  про переїзд у Мексику
Юлія Патригура переїхала у Мексику до чоловіка Фото: Instagram Юлії Патригури

Щоб з туристичними цілями українцеві потрапити в Мексику, потрібно в інтернеті заповнити анкету і роздрукувати підтвердження. Електронний дозвіл дає можливість перебування на території країни до 180 днів.

Процедуру можна зробити повторно: вилетіти за межі Мексики, знову заповнити онлайн заявку і повернутися назад. Про це розповідає Юлія Патригура, яка в Мексику прилетіла в вересні 2016 року, повідомляє obozrevatel.

"Мій чоловік українець жив у Чікаго. На той час я завершила навчання в Польщі і повернулася в Україну, щоб повторно відкрити візу в Америку. Після участі у програмі "Work and travel" мені тричі відмовляли. Тому прилетіла до мексиканського міста Тіхуана, куди заради мене переїхав чоловік. Тепер він працює в Сан-Діего, а живемо ми в Тіхуані, - розповідає Юлія Патригура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьки нудьгують, діти відверто страждають" - батько порівняв навчання сина в українській і данській школах

Я прилетіла серед ночі в Тіхуані в Зоні Норте. Мої враження були позитивними: пальми, океан, тепле повітря. Це тривало рівно до тих пір, поки не наступив ранок. Гуляючи центром міста, жахнулася. Гори сміття, безхатченки, нелегали, яких депортували з США, або які тільки намагаються туди потрапити. Візочки з їжею, яку продають прямо на вулиці. Поліція та озброєні солдати на кожному кроці, повії, торговці наркотиками. Це все можна зустріти в Тіхуані в Зоні Норте. Не рекомендую туди нікому їхати. Ми, звісно, переїхали в безпечний і культурний район. Там красиві, доглянуті будинки. Сусіди переважно американці та іноземці"

Ціни на житло, набагато нижні за американські. В хороших районах за $350-$700 можна орендують цілий будинок.

"Біля океану від 500 доларів можна знайти квартиру з двома спальнями, а ціна на будинок буде в районі 1000-1500 доларів. Ну і є не дуже благополучні райони, де можна знайти житло і за 50 доларів, але воно буде більше схоже на курник ніж на хату. Шукати краще не через Інтернет, а просто їздити вулицями і вибирати будинок самостійно. Житло, що здається має оголошення на воротах/вікнах. Для особистого спокою на вікнах повинні бути решітки і встановлені металеві двері, або закритий сектор з охороною. Пограбування будинків тут поширене явище".

Іноземцям, щоб вийти заміж в Англії, потрібно здавати іспит з англійської мови. Після успішного складання видають сертифікат. Без нього не пустять в країну до нареченого чи нареченої. Про це Gazeta.ua розповідає українка Олена Говорова, яка вийшла заміж за британця та три роки мешкає в Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Гори сміття, повії та наркоторговці у центрі міста" - українка розповіла про переїзд у Мексику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі