понеділок, 10 квітня 2017 10:06

Українка створила найдорожчий у світі макіяж губ
4

nstagram.com/vladamua/
Фото: Вартість діамантів близько 26,5 тисяч доларів.
nstagram.com/vladamua/
nstagram.com/vladamua/
nstagram.com/vladamua/

Українська візажистка Влада Фоменко-Хаггерті, яка живе і працює в Лос-Анджелесі, створила найдорожчий макіяж губ у світі. У своїй роботі використовувала діаманти.

Макіяж увійде в Книгу рекордів Гіннеса, як найдорожчий макіяж губ в історії. Про це жінка повідомила на своїй сторінці в Іnstagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Крімер подолав 260 км у горах за 3 тижні

Встановити світовий рекорд українці вдалося завдяки співпраці з брендом Smashbox Cosmetics. Він запросив її на посаду головного візажиста компанії. Спільно з дизайнером ювелірних прикрас Зоєю Чікко створили макіяж губ з використанням 80 діамантів у 6,5 карат. Загальна вартість коштовностей становила в середньому близько $26,5 тис.

Щоб прикріпити алмази до губ, візажистка використовувала звичайний декоративний клей для фіксації стразів, а також блиски для губ.

12-річний киянин став наймолодшим музикантом з України, який сольно виступив у Карнеґі-Гол у Нью-Йорку. Рекорд України встановив Антоніо Бразильєро Джонсон. Хлопчик має 86 нагород в українських і міжнародних конкурсах. У США зіграв сучасну обробку української народної пісні "Цвіте терен". Вдома Антоніо одержав сертифікат рекорду.

Зараз ви читаєте новину «Українка створила найдорожчий у світі макіяж губ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі