середа, 14 грудня 2016 17:05

Звук чорнобильського саркофагу став героєм фільму

Звук чорнобильського саркофагу став героєм фільму

15 грудня в київському готелі "Хрещатик" відбудеться прем'єрний показ музичного фільму "The Arch". Присвячений саркофагу для IV енергоблоку Чорнобильської АЕС.

"Укриття-2" має унікальну конструкцію, завдяки якій під ним створилася нестандартна акустика. 150 осіб взяли участь у знімальному процесі під саркофагом в останні дні завершення будови.

В основу композиції для музичного фільму було покладено звуки декількох об'єктів зони відчуження. Музику написав музикант Микита Рубченко. Виконав її колектив Микити та Український етно-симфонічний оркестр. Над фільмом працював режисер Антон Шатохін і кліпмейкер Радислав Лукін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 найцікавіших прем'єр наступного тижня

На прем'єрі гості потраплять в атмосферу, яку творча група відчувала протягом декількох місяців. Дізнаються про те, як створювалися музика та відео. Почують акустику Арки. Також поспілкуються з музикантами та знімальною групою. В рамках заходу буде представлений новий фотопроект Микити Завілінського, створений під час зйомок.

"Укриття-2" - об'єкт у вигляді арки, що споруджено над зруйнованим 4 реактором Чорнобильської АЕС. Основна функція нового саркофагу полягає в обмеженні розповсюдження радіоактивних речовин.

У Києві покажуть документальний фільм Chase Your Dream - про українського боксера Василя Ломаченка, чемпіона світу за версією WBO.

Зараз ви читаєте новину «Звук чорнобильського саркофагу став героєм фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі