субота, 16 жовтня 2021 06:05

Зйомка від першої особи та погоні в LED-кубі: найцікавіші факти про мінісеріал "Брюс"

Зйомка від першої особи та погоні в LED-кубі: найцікавіші факти про мінісеріал "Брюс"
Перед кожним знімальним днем актору Дмитру ​​Малкову годину робили грим з саден. Фото: надане піар-менеджером

Детективний мінісеріал "Брюс" - це історія про таксиста і мільйонера, які намагаються врятувати викрадених синів.

Бойовик, який складається з чотирьох серій, показали на каналі ICTV 14 жовтня - у День захисників і захисниць. Для Gazeta.ua підготували цікаві факти про прем'єру.

1. "Брюс" - гостросюжетний детектив, в якому інтрига тримає глядача.

"Одна подія замінюється іншою. У бойовику є і частина детектива, тому що ми весь час будемо думати, хто злодій. Думаєш про одного - виявляється не той. Тут весь час є інтрига", - поділився актор Дмитро Малков, який виконав головну роль.

2. Серіал наповнений перестрілками, бійками і погонями. Додало ефектності каскадерських трюків і спецефектів кінообладнання: кінооптика, автокрани, P.O.V.-зйомка від першої особи, як в комп'ютерних іграх.

3. На середині знімального процесу головний актор травмував ногу, тому замість Малкова складні бої виконував каскадер.

4. Значну частину погоні зняли в LED-кубі - сучасній альтернативі зйомки на зеленому тлі. Її рідко використовують під час зйомок серіалів, бо це дорого.

5. Перед кожним знімальним днем ​​Малкову годину робили грим з саден. А протягом 12-годинного робочого дня часто поправляли грим. Іноді наносити "рани" доводилося під час сцен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дім дракона": випустили тизер пріквела "Гри престолів"

"Грім у бійці робиться в момент зйомки без "стопа". Умовно, ми ховаємося під столом, щоб на момент, поки камера знімає інший план, а актор відвертається після удару від противника, додати йому кров", - розповідає художниця по гриму Дар'я Скоблінська.

Відбувся передпрем'єрний показ нового документального серіалу про жінок у контексті війни "Сильна".

Проєкт зняв суспільний телеканал "UA: Перший". Авторкою серіалу є режисерка Сніжана Потапчук. Продюсеркою стала Катерина Феленюк - продюсерка творчого об'єднання суспільно-політичного мовлення.

Зараз ви читаєте новину «Зйомка від першої особи та погоні в LED-кубі: найцікавіші факти про мінісеріал "Брюс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі