вівторок, 05 жовтня 2021 14:55

"Дім дракона": випустили тизер пріквела "Гри престолів"

"Дім дракона": випустили тизер пріквела "Гри престолів"
HBO Max показала перший тизер приквела серіалу "Гри престолів" – "Дім дракона". Фото: hbo.com

Американська телевізійна мережа HBO Max показала перший тизер пріквела серіалу "Гри престолів" - "Дім дракона" за романами американського письменника Джорджа Мартіна.

Події розвиватимуться за 300 років до головної історії. У серіалі, сюжет якого базується на книзі "Вогонь і кров" 2018 року, розповідатимуть історію династії Таргарієнів. Тизер опублікували на YouTube HBO.

Головні ролі в пріквелі зіграли Метт Сміт, Олівія Кук, Емма Д'Арсі й Педді Консидайн. У першому сезоні покажуть 10 серій. Прем'єра серіалу запланована на 2022 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гаррі Поттера" та "Гри престолів" в Україні замовляла борщ і хріновуху: відвертості акторки на Comic Con Ukraine

Американський письменник Джордж Мартін стане виконавчим продюсером серіалу "Знаки дороги" за однойменним фентезі-романом Роджера Желязни. Вийде на телеканалі HBO.

Твір видали 1979-го. Розповідає про шосе, яке існує в різних площинах і проходить крізь простір і час. Деякі люди використовують дорогу для розкриття головних загадок людства. Інші - для переписування власного життя в спробі виправити помилки минулого. Шлях побудували дракони. Про їхнє походження та справжню мету нічого невідомо, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «"Дім дракона": випустили тизер пріквела "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі