четвер, 01 червня 2017 18:40

За щоденниками нацгвардійця знімають фільм про війну
17

Олег Власов Зйомки “Позивний Бандерас”
Фото: Позивний Бандерас Facebook
Зйомки “Позивний Бандерас” Казбек Куразов
Зйомки “Позивний Бандерас”, знімальна група, режисер Заза Буадзе
Зйомки “Позивний Бандерас”
Зйомки “Позивний Бандерас”

У селі Єгорівка Роздільнянського району Одеської області знімають воєнний детектив "Позивний "Бандерас" Режисер картини - Заза Буадзе.

Дія відбувається в зоні АТО у вересні 2014 року під час Мінських перемовин. Перемир'я. До української армії засилають російського диверсанта. Капітан військової розвідки Антон Саєнко із позивним "Бандерас" має його знешкодити. Розвідник через 20 років потрапляє до рідного села у Донеччинні. У селі "Бандераса" вважають зрадником. Тут лишилось колишнє кохання і найкращий друг, який воює на боці сепаратистів.

"Ми створюємо українську кіноіндустрію, - каже режисер Заза Буадзе. - Але нічого не вийде, якщо глядач не піде в кінотеатр на український фільм. Тому фільм знімаємо такий, щоб зацікавити найширше коло публіки. Картина злободенна, актуальна і динамічна".

Для сценарію брали щоденники нацгвардійця Сергія Башкова із позивним "Індіанець", свідчення багатьох воїнів АТО - але історія вигадана.

У головній ролі - Олег Шульга - актор дніпровського театру "Верим!". Рік служив у зоні АТО командиром мотопіхотного взводу. У фільмі грають бійці й ветерани АТО. Перед початком зйомок усі актори пройшли військовий вишкіл на полігоні у Кіровоградській області.
Зйомки триватимуть до кінця червня. У кінотеатрах фільм буде на початку 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти за звуком навчилися визначати, з якої зброї стріляють

Зараз ви читаєте новину «За щоденниками нацгвардійця знімають фільм про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі