пʼятниця, 20 липня 2012 23:10

Warner Bros. відкликала трейлер зі стріляниною в кінозалі через бійню під час фільму про Бетмана

Warner Bros. відкликала трейлер зі стріляниною в кінозалі через бійню під час фільму про Бетмана
Фото: Reuters

Після бійні в кінотеатрі під час прем'єри фільму про Бетмана, що забрала життя 12 людей, компанія Warner Bros. відкликала рекламний ролик свого нового фільму "Мисливці за гангстерами", в якому містилася сцена стрілянини в кінозалі.

Про це пише газета Los Angeles Times.

Однією з ключових сцен кримінальної драми "Мисливці на гангстерів", дія якої відбувається в 1940-х роках в Лос-Анджелесі, є бійня, влаштована гангстерами в одному з голлівудських кінотеатрів. У фільмі показується, як бандити проникають в кинотеатр через чорний хід і розстрілюють глядачів прямо через екран.

Джерело, близьке до кінокомпанії, повідомило виданню, що після подій в Колорадо Warner Bros. відкликала трейлер з цією сценою з усіх кінотеатрів.

Під час прем'єри фільму "Темний Лицар: Відродження легенди" в кінотеатрі Century 16 Movie в Аврорі, передмісті Денвера, місцевий житель Джеймс Холмс відкрив вогонь по глядачам. В результаті стрілянини 12 людей загинули, 59 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Warner Bros. відкликала трейлер зі стріляниною в кінозалі через бійню під час фільму про Бетмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі