середа, 18 липня 2012 11:13

Грандіозний фінал - відбулася прем'єра "Темного лицаря"
9

Енн Хетевей
Фото: Фото: filmpro.ru
Крістіан Бейл і Гері Олдмен
Акторський склад фільму і режисер Крістофер Нолан
Крістіан Бейл з дружиною Сібі Блейзік
Крістофер Нолан

16 липня в Нью-Йорку пройшла прем'єра одного з найбільш очікуваних проектів останніх років — фільму "Темний лицар: Відродження легенди". Зірки фільму вийшли на червону килимову доріжку.

Трилогія режисера Крістофера Нолана почалася в 2005 році, коли в прокат вийшов фільм "Бетмен: Початок" з Крістіаном Бейлом у головній ролі. Цього літа Нолан закінчує свою легенду - фінальним акордом став грандіозний фільм "Темний лицар: Відродження легенди", якого з таким нетерпінням чекали поціновувачі справжнього кіно в усьому світі.

Днями в Сан-Дієго під час конвенту Comic-Con 2012 пройшла спеціальна презентація "Темного лицаря", в рамках якої глядачам представили цілу виставку бетмобілів. У США "Відродження легенди" виходить трохи раніше - 20 липня.

Але в інтернеті вже з'явилися перші відгуки та рецензії. Критики в один голос називають картину грандіозним фіналом і відзначають, що це кращий фільм трилогії Нолана, а, можливо, і всієї серії про Бетмена.

Зараз ви читаєте новину «Грандіозний фінал - відбулася прем'єра "Темного лицаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі