вівторок, 19 листопада 2013 10:10

Уперше назву книги українського прозаїка оберуть читачі

Уперше назву книги українського прозаїка оберуть читачі

Видавництво проводить опитування читачів - яка назва для книги краща.

У лютому наступного року Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ та видавництво "Книги-ХХІ" опублікують нову книжку молодого українського поета, перекладача та есеїста Андрія Любки. Вона складатиметься з п'ятидесяти есеїв та ліричних колонок автора.

Книжка вже готується до друку, але ще не має назви. Тому Андрій та видавці закликають майбутніх читачів узяти участь у її виборі. Пропонуються 5 варіантів назви: "Спати з жінками", "Смерть і ще тисяча приводів для любові", "Серце, серце", "Тут жив хтось до нас", "Люби мене навіть по смерті". Кожен охочий може взяти участь у голосуванні та вплинути на вибір назви. Автор та видавці беруть на себе зобов'язання назвати книжку відповідно до результатів опитування. Голосувати можна у соцмережах за цим посиланням.

"Мені подобаються всі 5 назв, бо так називаються 5 текстів, які будуть у книжці, – зазначає Андрій Любка. – Я вже добрячих два роки ношу ці назви в голові. Найкращим виходом із ситуації було б випустити 5 книжок, але наразі виходить одна, тому я вирішив порадитися з читачами".

Андрій Любка - автор збірок поезій "Вісім місяців шизофренії"(2007) та "Тероризм" (2008) та прозової книги "Кілер" (2012).

Зараз ви читаєте новину «Уперше назву книги українського прозаїка оберуть читачі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі