середа, 28 травня 2014 17:12

Влада РФ просить КаZантип повернутися до Криму, щоб врятувати провальний турсезон

Влада РФ просить КаZантип повернутися до Криму, щоб врятувати провальний турсезон
Ймовірна відповідь на прохання влади РФ. Фото: facebook.com

Влада Російської Федерації просить фестиваль КаZантип, який організатори перенесли до Грузії, повернутися до Криму.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент фестивалю Микита Маршунок.

"Росія схаменулася, просить КаZантип повернутися і врятувати Крим від цілковитого провалу туристичного сезону", - написав він.

"А чому б і ні? Але спочатку я чекаю щирих і глибоких вибачень від ФСКН, які погрожували влаштувати маски шоу і розігнати всіх. Чекаю пояснень від судових приставів РФ, які поквапилися знести великий каzантипський паркан", - заявив Маршунок.

Крім того він вимагає відновити і визнати "законними всі будівлі в 200м зоні".

"Ще мені потрібні публічні покаяння підполковника Рябоконь, який з ОМОНом і собаками 2 травня посмів розігнати мирний Саміт Міністрів республіки Каzантип", - написав він.

"Чи потрібна фінансова допомога Республіці Каzантип? Не відмовимося від частини багатомільярдного бюджету, виділеного на розвиток Криму. Ми то його точно пиляти не будемо, а ефективно витратимо і легко зробимо західну частину Криму Меккою міжнародного туризму", - підсумував Маршунок.

Зараз ви читаєте новину «Влада РФ просить КаZантип повернутися до Криму, щоб врятувати провальний турсезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі