пʼятниця, 28 грудня 2018 22:45

Вийшов фільм "Чорне дзеркало"

Вийшов фільм "Чорне дзеркало"
Головну роль зіграв Фінн Вайтгед. Він найбільш відомий за головною роллю воєнного фільму Кристофера Нолана "Дюнкерк". ФОТО: Netflix

Стримінгова платформа Netflix випустила фільм "Чорне дзеркало: Бузогриз".

90-хвилинний епізод знятий за мотивами серіалу "Чорне дзеркало" про негативні наслідки розвитку технологій. Дія розгортається у 1984 році: програміст (зіграв Фінн Вайтгед) розробляє відеогру "Бузогриз" за романом-фентезі. Працюючи, він ставить під сумнів існування реальності. Назва "Бузогриз" посилається на персонажа всесвіту повісті "Аліса в Задзеркаллі" англійського письменника Льюїса Керолла.

У фільмі можна впливати на сюжет за допомогою натискання кнопок "Так" або "Ні" і таким чином моделювати різні закінчення. При цьому при перегляді його не можна перемотати вперед.

Фільм став першою серією 5 сезону серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорне дзеркало" називають найкращим науково-фантастичним серіалом сучасності

"Чорне дзеркало" - серіал-антиутопія, який показує взаємовпливи людей і сучасних технологій. Кожен його епізод розповідає окрему історію з новими героями. Минулий сезон "Чорного дзеркала" вийшов у грудні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов фільм "Чорне дзеркало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі