четвер, 25 січня 2007 13:27

Від Тіни Кароль пішов продюсер

Українська співачка Тіна Кароль (Таня Ліберман) у середу відсвяткувала свій 22 день народження. А сьогодні у неї день ангела.

Однак свята трішки затьмарює той факт, що в день народження Тіни від неї пішов продюсер Олег Чорний, завдяки якому, власне, Таня Ліберман перетворилася на Тіну Кароль.

Чорний майже за рік створив з Тіни артистку, яка стала однією з найсильніших українських виконавиць. Її помітили і в Росії, і в Прибалтиці, і в Західній Європі. Але в середу успішний продюсер заявив, що він і його компанія "Планета М"юзік" припинили роботу з Тіною.

Чорний пояснив своє рішення тим, що "ресурс відпрацьовано", і він не бачить змісту у подальшому співробітництві. Він також повідомив, що вже запустив два нових проекти, які на даному етапі йому значно цікавіші.

"Тіна самодостатній артист. У неї якісь свої плани... А в мене – свої", - натякнув Чорний.

Сама Тіна Кароль жодних коментарів поки що не давала.

Натомість звукорежисер Тіни, Олександр Балабан, який був зі співачкою і на "Новій хвилі", і на "Євробаченні", прокоментував подію так:

"Особисто я бачу в цій ситуації чистої води бізнес: Чорний з головою пішов у свої нові проекти, що, ризикну припустити, варті того, щоб заради них залишити Тіну. А Тіна, як я зрозумів, давно мріяла сама зайнятися своїм менеджментом", пише TabloID.

Зараз ви читаєте новину «Від Тіни Кароль пішов продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі