вівторок, 13 серпня 2013 10:33

Від Скрябіна та ВВ до Zdob Si Zdub і Трубецкого - найгучніший фестиваль кінця літа
5

Фото: Фото: zaxidfest.com

Традиційно в селі Родатичі на Львівщині пройде один з найбільших музичних фестивалів цього літа. Фестиваль "Захід" триватиме три дні – з 16 по 18 серпня. Хедлайнери цього року - ВВ, Скрябін, Noize MC, Ляпіс Трубецкой, Zdob Si Zdub та Аліна Орлова.

Нині фестивальні події також поділили на три сцени – головну, малу та арт-сцену. Зіграють більше п'ятдесяти артистів з п'яти різних країн. На одній сцені зустрінуться групи з України, Білорусі, Литви, Росії, Молдови та Австрії. Другий рік поспіль на фестивалі зіграють Zdob Si Zdub та вчергове Ляпіс Трубецкой.

На відвідувачів чекає "сонячний і позитивний" Рокі Леон, Воплі Відоплясова, Бумбокс, а Скрябін ексклюзивно представить сінті-поп програму "Повернення в 90-ті". Останній концерт зіграє одна з найвідоміших галицьких хардкор-груп АННА. Так само ексклюзивні виступи будуть від Роллікс, Карна і Dalai Lama. На сцені з'являться також Крихітка, O.Torvald, The Вйо, Skinhate і Тостер.

Фестиваль "Захід" організовують з 2009 року. Крім музики цей фестиваль доєднав театр та літературу. Тому цього року свої музично-літературно-театральні імпровізації традиційно представлять Сергій Жадан та Собаки в Космосі, Сестри Тельнюк, The Retuses.

Будуть й інші розваги: ??театральні вуличні вистави, ремісничі майстер-класи, літературні читання від Сергія Жадана, Любко Дереша, виставки рукоділля, а також готування страв на свіжому повітрі.

Квитки на фестиваль коштують по 250 грн. На території діє також наметове містечко.

Зараз ви читаєте новину «Від Скрябіна та ВВ до Zdob Si Zdub і Трубецкого - найгучніший фестиваль кінця літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі