вівторок, 22 червня 2010 08:43

Від передозування морфію і фентанілу помер басист відомої американської рок-групи

Від передозування морфію і фентанілу помер басист відомої американської рок-групи

Бас-гітарист відомої американської рок-групи Slipknot Пол Грей помер в результаті передозування морфію, повідомляє у вівторок агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на представника поліції сержанта ДейваДіснея.

Тіло 38-річного музиканта було виявлене 25 травня в готелі Town Plaza Hotel в передмісті Де-Мойна - адміністративного центру штату Айова.

Результати розтину показали, що окрім летальної дози морфію в організмі Пола Грея були присутні сліди фентанілу - сильнодіючого опіоїдного анальгетика.

"У нас немає підстав вважати, що ці речовини виписував йому лікар", - заявив сержант Дісней, додавши, що поліція розслідує, яким чином до рук музиканта потрапили заборонені препарати.

У 2003 році Пол Грей після ДТП був звинувачений в проїзді на червоне світло і в зберіганні в своєму автомобілі марихуани і кокаїну. Басист визнав свою провину і був засуджений на один рік умовно.

Група Slipknot, що грає в "металевому" стилі, випустила свій перший альбом в 1999 році. Відтоді музиканти сім разів номінувалися на премію Grammy і в 2006 році отримали цю престижну нагороду за пісню Before I Forget.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Від передозування морфію і фентанілу помер басист відомої американської рок-групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі