середа, 01 листопада 2017 15:26

В Україні покажуть концерт The Rolling Stones

В Україні покажуть концерт  The Rolling Stones
AFP, Мік Джаггер

Фільм-концерт The Rolling Stones: Havana Moon британського режисера Пола Даґдейла в українських кінотеатрах показуватимуть лише один день. Сеанс відбудеться 1 листопада в Києві, Полтаві, Сумах, Одесі, Львові та Харкові.

Стрічка розповідає про перший в історії соціалістичної Куби концерт британського рок-гурту The Rolling Stones. Відбувся 26 березня 2016 на стадіоні "Стюард Депортиво" в столиці "острова свободи" Гавані.

"Ми знаємо, що колись на Кубі було складно навіть почути наші пісні. Але ось ми тут, самі граємо їх вам у вашій прекрасній країні. Часи змінюються," - сказав фронтмен The Rolling Stones Мік Джаґер під час концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві продають квитки на забороненого російського співака

"На кіносеансі для тих кому за тридцять, виступають ті, кому за сімдесят, - написав у Facebook кінокритик Андрій Альферов , - "Стоунз" ще на початку 1960-х оголосили великий хрестовий похід проти обмежень і хорошого смаку. Відтоді не знають відпочинку. У всьому світі The Rolling Stones йшли поруч з Beatles, але в Україні мелодія завжди була важливішою ніж ритми. Beatles хотіли б тримати тебе за руку, - писав радикальний американський журналіст Том Вулф, - а Stones - спалити твоє місто". У нас "Роллінги" ніколи не були всенародними ідолами. Шанувальники групи вже приблизно двадцять років їздять на концерти гурту в Європу чи США. Але сьогодні The Rolling Stones - головна ідеологічна диверсія Заходу, його звук і душа, з'явились в українському кінопросторі.

В Києві фільм The Rolling Stones: Havana Moon покажуть одразу в трьох кінотеатрах — Україна, Планета кіно, Wizoria. В Одесі, Харкові, Львові та Сумах — в мережі кінотеатрів Планета кіно. В Полтаві - кінотеатр Wizoria.

Зараз ви читаєте новину «В Україні покажуть концерт The Rolling Stones». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі