вівторок, 31 жовтня 2017 17:14

У Києві продають квитки на забороненого російського співака

У Києві продають квитки на забороненого російського співака
Василь Вакуленко (Баста), geometria.ru

СБУ заборонила російському реп-виконавцю Василю Вакуленко (псевдонім Баста) в'їзд в Україну на 3 роки через концерти у Криму. Співак не зможе виступити у київському клубі Stereo Plaza 1 грудня. Квитки на концерт досі продають на сайті Parter.ua.

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк написав Басті відкритий лист у Facebook. У звернені вимагає пояснень за виступи в Криму.

"Як так вийшло, що ти їздиш до мене додому, в Крим, без мого дозволу? Хіба я коли-небудь поводив себе у тебе, в Росії, не як гість? Чи тепер Крим - твій дім? Досі чую нашу спільну пісню "Здесь даже солнца не видно" з машин і вікон. Не шкодую про роботу, але у фразі "не важно кто решает - Москва или Питер" потрібно було не міняти Пітер на Київ".

У відповідь Василь виклав пост, в якому звинуватив Хливнюка в політичній заангажованості та підкреслив своє українське коріння.

"Приїжджав і приїжджатиму в Україну навіть без концертів, - написав Баста. - У мене багато друзів і родичів там живуть. Бабуся народилась у Києві, дідусь з Кривого Рогу, моє прізвище Вакуленко. Замість концертів в Україні були б в інших країнах. Співаю для наших людей по всьому світу. Мені складно дорікнути, що я тільки заробляю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія – країна матерів-одиначок" - співачка балотується в президенти РФ

У Parter.ua сподіваються, що виступ все одно відбудеться. Кажуть, Баста багато гастролював у Києві. Глядачі чекають на нього. На сайті Gazgolder концерт у Києві зазначений як запланований.

Українська співачка Світлана Лобода в інтерв'ю російському виданні "Комсомольская правда" сказала, що для неї не існує різниці між Україною та Росією. "Ми усі слов'яни, усі однієї крові", - підкреслила Лобода.

Зараз ви читаєте новину «У Києві продають квитки на забороненого російського співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі