понеділок, 14 січня 2013 10:26

В Італії художник Ай Вейвей показав нову роботу з 760-ти велосипедів
7

Фото: Фото: galleriacontinua.com

Нова робота Ай Вейвея, одного з найвідоміших і авторитетних у світі художників сучасності, називається - Stacked. Це арт-інсталяція з 760-ти велосипедів, зібраних в стовпчики і розставлених в основному виставковому приміщенні галереї Galleria Continua в італійському місті Сан-Джіміньяно.

В якості матеріалу був обраний велосипед марки Forever, який є найпоширенішою моделлю двоколісного транспорту в Китайській Народній Республіці. Країна - рекордсмен світу за кількістю велосипедів як на душу населення, так і за абсолютною чисельністю.

Galleria Continua - це відомий майданчик в Італії, де виставляють сучасне мистецтво. Це перша на Апеннінах персональна виставка художника Ай Вейвея.

Раніше Ай Вейвей вже звертався до "велосипедної" теми. Ще в листопаді 2011-го року він створив інсталяцію Forever Bicycles, що складається з 1200 велосипедів марки Forever. Представлена ??ця робота була в музеї Taipei Fine Arts Museum на Тайвані.

Зараз ви читаєте новину «В Італії художник Ай Вейвей показав нову роботу з 760-ти велосипедів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі