понеділок, 23 травня 2022 15:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Ulia Lord випустила пісню "Війна" з польським гуртом Antynomia

Ulia Lord випустила пісню "Війна" з польським гуртом Antynomia
Ulia Lord презентувала пісню "Війна". Фото: instagram.com/ulialord/

Українська співачка Ulia Lord випустила спільну пісню з польським гуртом Antynomia.

Сингл отримав назву "Війна". Його опублікували на YouTube-каналі артистки.

Відомо, що співачка написала пісню у Варшаві, де протягом березня та квітня брала участь у благодійних заходах на підтримку України та її громадян, які змушені були виїхати за кордон через повномасштабне вторгнення РФ.

"Про ці події я нічого не писала у своїх соцмережах, оскільки емоційно я замерзла. І проривом з цього стану відбулася власне пісня. Цією піснею я висловила всі свої почуття ненависті та огиди до росіян і любові до своєї країни", - розповіла Ulia Lord в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Куплети у пісні написані української та польської мовами. Записав відбувся у Кракові, де базується сам гурт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Stefania гурту Kalush Orchestra посіла третє місце в чарті хітів Spotify

"Я дуже хочу цією піснею докластися до міці того кулака, яким ми розіб'ємо і переможемо ці абсолютно варварські російські недосили. Слава усім нашим Героям! Слава ЗСУ! Слава усім, хто докладає своїх сил для нашої перемоги! Слава Україні!", - додала вона.

Ulia Lord, яку насправді звуть Юлія Гордзей, з'явилася на українській естраді у 1997 році, коли перемогли на фестивалі "Червона рута". Вона випустила декілька хітів, а також співпрацювала з гуртом Скрябін. Свою творчість вона відновила у 2008, а наразі продовжує час від часу випускати нові роботи.

У 2019 році вона отримала звання Заслужена Артистка України.

Співачка Яна Шамаєва, відома під псевдо Jerry Heil, продає з аукціону права на свій новий трек. Пісня має назву PUTIN_GO_HOME і була написана в перші дні повномасштабної війни Росії проти України.

Зараз ви читаєте новину «Ulia Lord випустила пісню "Війна" з польським гуртом Antynomia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі