понеділок, 21 листопада 2016 09:55

Український фільм переміг на міжнародному кінофестивалі
5

Фото: facebook

Українська стрічка "Моя бабуся Фані Каплан" перемогла на міжнародному кінофестивалі. Здобули приз у номінації "найкращий іноземний фільм" на фестивалі в Лондоні.

Про це йдеться на сторінці фільму у Facebook.

"Круто і шалено весело! Приз за "найкращий іноземний фільм" London Crystal Palace International Film Festival отримала картина "Моя бабуся Фані Каплан", - написали у повідомленні.

"Це - заслужено і справедливо!", - пишуть користувачі соцмережі.

В основі фільму - журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. В паризькому передмісті Сент-Женев'єв Де Буа в Руському домі доживає останні дні старий, який володіє щоденником своєї бабці - Фані Каплан.

Із цього щоденника київська журналістка Марина дізнається пронизливу історію "сліпого" кохання Фані Каплан до Віктора Гарського, який двічі використовував Фейгу (Фані Каплан) у своїх політичних іграх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року в прокат щотижня виходитимуть українські фільми

Сценарист і продюсер стрічки - Дмитро Томашпольський, режисер - Альона Дем'яненко.

У кінотеатрах історична драма з'явиться 8 грудня.

Пісня Джамали "Обещание" стала саундтреком до українського фільму "Моя бабуся Фані Каплан". Вперше картину "Моя бабуся Фані Каплан" показали на Одеському міжнародному кінофестивалі 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм переміг на міжнародному кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі