понеділок, 11 січня 2021 17:22

У соцмережі самотужки вирізали Трампа з "Сам удома 2"

У соцмережі самотужки вирізали Трампа з "Сам удома 2"
Дональд Трамп мав камео у комедії "Сам удома 2: Загублений в Нью-Йорку". За словами режисера, вимагав його агресивно та наполегливо. Фото: Insider

У Twitter вимагали видалити камео 45-го президента США Дональда Трампа з фільму "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку". Один із користувачів самотужки вирізав Трампа з кадру, залишивши порожнечу.

Це пов'язано з тим, що Трампа назавжди видалили з 12 соцмереж. Серед них Twitter, Facebook, Instagram, YouTube. Президента звинувачують у заклику до штурму Капітолія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Республіканець Шварценеґґер назвав Трампа найгіршим президентом в історії США

Раніше режисер "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку" Кріс Коламбус розповів, як Трампу вдалося потрапити в стрічку та зробити знамените камео:

"Ми хотіли фільмувати у вестибюлі його готелю "Плаза". Внесли за це гонорар. Але Трамп хотів більшого. Сказав: "Єдиний спосіб отримати дозвіл на зйомку - це зняти мене в стрічці". Він був наполегливий. Пробив собі шлях у кіно".

Режисер хотів видалити сцену з Трампом. Але під час 1-го показу глядачі зраділи, побачивши бізнесмена на екрані. Коламбус здивувався та лишив камео Трампа.

Трампа не вперше видаляють з "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку". 2019-го канадський телеканал CBC вирізав сцену з президентом під час показу стрічки. Виправдовувалися, що зробили це через брак ефірного часу.

Зараз ви читаєте новину «У соцмережі самотужки вирізали Трампа з "Сам удома 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі