четвер, 09 січня 2020 11:52

У популярного поп-співака діагностували смертельне захворювання

У популярного поп-співака діагностували смертельне захворювання
У Джастіна Бібера діагностували серйозне захворювання. Фото: teleprogramma.pro

Поп-музиканту Джастіну Біберу діагностували хворобу Лайма.

Лікарі проводили обстеження протягом декількох місяців і не могли визначити, що відбувається з організмом артиста, повідомляє видання TMZ.

Він перебував у депресії, переніс дату свого весілля і робив паузи у творчій діяльності.

Хвороба Лайма – це інфекційне захворювання з ураженням шкіри, нервової і серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату. Бібер не єдина зірка, яка страждає від цього захворювання. Хвороба Лайма була діагностована також у Бели Хадід, її брата та матері, у Авріл Лавінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали приховані симптоми хвороби Лайма

"Багато людей говорили, що Джастін Бібер хріново виглядає, сидить на метамфетаміні, але вони не змогли усвідомити, що в мене нещодавно діагностували хворобу Лайма, причому не тільки її, але й серйозний випадок хронічного мононуклеозу, який позначився на моїй шкірі, роботі мозку, енергії і здоров'ї в цілому", – написав артист на своїй сторінці в Instagram.

На цей час він отримує необхідне лікування. Раніше йому призначили препарат, який викликав побічні ефекти у вигляді акне, через яке артист піддався нападкам у соціальних мережах.

Саме через проблеми зі здоров'ям поп-музикант відкладав реліз нового альбому. Зараз його самопочуття стало поліпшуватися – і він зможе подужати поїздку в тур.

57-річна Крістін Дженінгс заразилася через укус кліща хворобою Лайма. Діагноз жінці вчасно не поставили, тому захворювання безперешкодно прогресувало.

Вкусив Крістін кліщ ще 25 років тому під час прогулянки парком. Помітила на собі комаху жінка того ж вечора.

Зараз ви читаєте новину «У популярного поп-співака діагностували смертельне захворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі