субота, 06 квітня 2013 16:08

У Львові радіоведуча Соня Сотник заспівала про п'ятий розмір грудей
5

Фото: Фото: Ольга Швед

У Львові відома радіоведуча ранкового шоу "Камтугеза" на "Радіо Рокс", співачка Соня Сотник 5 квітня виступила із концертом у львівському клубі "Пікассо" разом із гуртом "ЙоГурт".

Соня Сотник народилася у Львові, навчалася у Києві на факультеті журналістики КНУ ім. Т. Шевченка. З 1997 року працює радіоведучою на різних столичних радіостанціях. Чотири року була виконавчим продюсером рок-гурту "ТІК" і директором білоруського гурту "Ляпіс Трубецкой" в Україні. Протягом останніх трьох років разом із Сергієм Кузіним веде ранкове шоу "Камтугеза" на "Радіо Рокс". У вересні 2011року дала перший сольний концерт "Сонник №1" у Києві.

У Львові Соня Сотник не вперше, торік у березні її концерт у цьому ж клубі також зібрав повний аншлаг, хоча квитки на виступ коштують поза сотню гривень.

"У Львові у мене особливі концерти, і виконую я їх по-особливому. У залі мої родичі, друзі, ціла купа однокласників. Співаю я для вас усіх", - розповіла на початку виступу співачка.

Під час діалогу із залом між піснями Соня говорила одразу українською і російською.

Співачка грає на кількох музичних інструментах – губній гармошці та сопілці, а за допомогою сукні-трансформера змінює образ під кожну композицію.

"Зараз я заспіваю пісню "Джинси", яку написала моя подружка дитинства, тут, у Львові, на площі Митній. Її звати Галка Ковальова. Галя, відгукнись. Я тобі віддам авторський гонорар!" - гукнула із сцени Сотник.

Вона заспівала найвідоміші хіти свого "побутового блюзу", як сама називає свій стиль і манеру виконання. Зал підспівував пісні "Василий", "Отдай меня замуж", "Две чашки кофе", "Пять песен". Пісню "Пожилой мужчина" присвятила колезі Сергію Кузіну, який незабаром святкуватиме день народження. Закінчила виступ хітами "Ты дрянь", "Не плачь" та "5-й размер груди", на яку вже знято відео кліп.

"Соня дуже щира у своїх піснях, співає те, про що інші думають, але не говорять, а тим більше, не співають. На її концертах сімейна та щира атмосфера. Вона не боїться бути смішною, щось не так зробити, сказати чи стати на сцені, вона справжня", - ділиться враженнями від концерту шанувальниця співачки Марта Годовенко.

Зараз ви читаєте новину «У Львові радіоведуча Соня Сотник заспівала про п'ятий розмір грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі