середа, 07 серпня 2024 22:20

У Лондоні з'явилися три нові мурали Бенксі - фото малюнків
3

Новий мурал художника Бенксі у Лондоні
Фото: Instagram.com/banksy
Новий мурал художника Бенксі у Лондоні
Новий мурал художника Бенксі у Лондоні

У британській столиці Лондоні у середу, 7 серпня, з'явився вже третій за останні три доби вуличний мурал художника Бенксі.

Про це повідомили BBC.

У середу Бенксі опублікував в Instagram зображення муралу з мавпами, які виглядають так, ніби гойдаються на мосту східної станції лондонського метро.

Учора анонімний вуличний художник опублікував фотографію двох силуетів слонів, витягнутих один до одного хоботами, створених на стороні будинку у районі Челсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали претендентів на премію "Еммі"

У перший день цього тижня художник опублікував твір із зображенням козла, що стоїть на стіні біля мосту у Річмонді.

Повідомляється, що до всіх трьох опублікованих зображень своїх муралів Бенксі не надав додаткової інформації, що викликало зацікавленість у соцмережі щодо їхнього значення.

Бенксі - псевдонім вуличного художника, активіста і режисера з Великої Британії. Його справжнє ім'я досі залишається невідомим. Бенксі малює графіті.

На дев'ятому місяці після російського повномасштабного вторгнення в Україні у Київській області почали з'являтися графіті, за стилем схожі на роботи Бенксі. Художник підтвердив, що є автором роботи у селищі Бородянка - він виклав допис в Instagram з фотографією малюнка: на руїнах однієї зі знищених росіянами багатоповерхівок зображена дівчинка, яка стоїть на руках.

У листопаді 2022 року Бенксі в Instagram опублікував відео про створення муралів в Україні з піснею "Червона рута".

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні з'явилися три нові мурали Бенксі - фото малюнків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі