четвер, 28 листопада 2013 13:15

У Києві стартувало дитяче "Євробачення-2013"

У Києві стартувало дитяче "Євробачення-2013"
Учасниця Дитячого Євробачення 2013 від України / Прес-служба Першого національного телеканалу

У Національному палаці мистецтв "Україна" офіційно стартував дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2013". В урочистій церемонії відкриття взяли участь юні конкурсанти, делегації з 12 країн світу. На церемонії відкриття виступила переможниця дитячого "Євробачення - 2012" українська співачка Анастасія Петрик і виконала свою нову пісню "Victory".

Учасниця від України Софія Тарасова у фіналі дитячого "Євробачення-2013", який відбудеться 30 листопада, буде виступати під номером шість. "Я тільки могла мріяти про такий номер. Першою страшно виступати, а останньою б не хотілося", - прокоментувала Софія.

Нагадаємо, що НТКУ вже проводила Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2009 в Києві. На цьому конкурсі переміг Ральф Макенбах, який представляв Нідерланди, з піснею "Click Clack". На попередньому дитячому Євробаченні перемогла учасниця від України Анастасія Петрик, яка завоювала серця Європи піснею "Небо".

Зараз ви читаєте новину «У Києві стартувало дитяче "Євробачення-2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі