понеділок, 25 листопада 2013 00:02

Євген Літвінковіч хоче представляти Україну на Євробаченні
5

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Супер-фіналіст шоу "Х-Фактор" Євген Літвінковіч, який щойно відспівав сольний тур 14-ма містами України, зізнався, що має намір цього року взяти участь у конкурсі "Євробачення" від України.

"Я багато чим завдячую Україні, - зізнався 31-річний співак з білоруського Жодіно. - Сподіваюся, зможу віддячити не тільки своїми хорошими піснями, а й вдалим виступом на "Євробаченні". Євген каже, що поки що заявки на участь у відбірковому конкурсі ще не подавав, але найближчим часом це зробить.

"Поки я в Україні, у мене все добре. Тому радісні пісні спадають на думку. Є, звісно, деякі і з сумом. Але бути далеко від дому і не сумувати неможливо. Але в українців шалена енергетика. Вони дуже відкриті. Коли дорослі жінки, яким я годився б у сини, підходять до мене з тремтячими руками і сльозою, кличуть додому на борщі, це неймовірно. Що я їм такого зробив?" - ділиться враженнями Євген Літвінковіч.

Зараз ви читаєте новину «Євген Літвінковіч хоче представляти Україну на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі