четвер, 10 травня 2012 17:32

У Карпатах цього року можна буде відпочити дешевше ніж у Криму
5

Фото: Карпати влітку. ФОТО: planeta-karpaty.livejournal.com

Відпочити на південному березі Криму влітку 2012 року коштуватиме від 270 гривень на добу із дворазовим харчуванням. У Великій Алушті за таких же умов відпочинок коштує 240 гривень за особу. Про це на прес-конференції заявила представник Асоціації лідерів турбізнесу України, керівник відділу України турагентства Pan Ukraine Людмила Прус.

"Що стосується дитячих таборів, зараз з'явилися табори нового покоління для дітей з 7 до 15 років. Вони здебільшого розташовуються у районі Європаторії. Там 5-разове харчування по системі шведський стіл. Мінімальна ціна на 17 днів відпочинку складає 6250 гривень. Є ще табори комфорту із чотирьохмісними номерами, електронними замками, де є спа-центр. Їхня вартість — більше 10 тисяч гривень", - сказала Прус.

За її словами, відпочити у Карпатах можна дешевше. Ціна за готель зі сніданком на літній період коштує від 100 гривень для однієї особи. Путівка до санаторію у Трускавець коштує від 260 гривень, до Моршину - від 230 гривень, у Закарпаття - від 215 гривень. Лікувальні тури включають проживання, триразове харчування і оздоровлення.

"У 2012 році ціна на відпочинок у Карпатах у порівнянні з попереднім роком не виросли взагалі. В Криму відбулося підвищення цін на 3-5 відсотків. Це пов'язано із загальною економічною ситуацією у країні. Підвищення не значне. Ми очікували більшого. Деякі курорти навіть у Криму залишили ціни на минулорічному рівні", - наголосила представник турагенства.

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах цього року можна буде відпочити дешевше ніж у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі