пʼятниця, 29 жовтня 2021 13:48

У двох версіях: учасниця "Х-Фактора" презентувала mood video на двомовну пісню

У двох версіях: учасниця "Х-Фактора" презентувала mood video на двомовну пісню
Aida випустила кліп на двомовну пісню Je T'aime J'adore. Фото: надане піар-агентом співачки

Попвиконавиця Aida випустила романтичну пісню Je T'aime J'adore. Сингл записаний у двох версіях: українсько-французькій та англо-французькій.

Також учасниця "Х-Фактора" презентувала mood video, в якому показала кадри зі стильної фотосесії. Авторкою знімків є фешн-фотографиня Соня Плакидюк.

"Коли я почула пісню Je T'aime J'adore в перший раз, то була впевнена, що запишу вокал і ми випустимо її дуже швидко. Помилилася. Заголом над піснею ми працювали майже два місяці. Je T'aime J'adore для мене це одночасно й новий старт після довгого мовчання, і остання пісня, де люди почують звичну Аїду. Це якийсь відгомін тієї дівчини, що колись прийшла на Х-Фактор", - прокоментувала співачка.

"Важливо, щоб український слухач зміг легко зрозуміти, про що пісня та перейнятися нею, тому ми з командою вирішили зробити й український переклад Je T'aime J'adore. Зізнаюся чесно, я спочатку скептично поставилася до ідеї української версії, але, коли почула текст, як класно він ліг по мелодії й як він круто поєднується з французьким, сумніви відпали", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі рок-балад 1980-х: вокалістка гурту "Скрябін" випустила дебютну роботу

Онука першого прем'єр-міністра Вітольда Фокіна 35-річна Марія, яка будує кар'єру співачки й моделі, випустила відеороботу на пісню "Непокорная".

Зараз ви читаєте новину «У двох версіях: учасниця "Х-Фактора" презентувала mood video на двомовну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі