неділя, 30 липня 2023 01:50

У чому феномен фільму "Русалонька", який став найпопулярнішим у світі

Фільм "Русалонька" став 20-м повнометражним римейком від Disney, який базується на анімаційному фільмі.

Автор: Фото скриншот
  Русалонька: фільм 2023 року став найпопулярнішим у світі
Русалонька: фільм 2023 року став найпопулярнішим у світі

Русалоньку зіграла темношкіра акторка Голлі Бейлі. Це одна з причин, чому фільм привернув увагу всього світу, пише 24tv.

Перший домашній вікенд приніс виробникам понад $ 95,5 млн. Це вдвічі більше, ніж заробили деякі відомі стрічки-2023 у прем'єрні дні.

Акторка Голлі Бейлі була однією з перших, хто прочитав роль Аріель. Під час прослуховування її виконання "Part of Your World" змусило режисера Роба Маршалла плакати. Розплакалася і Мелісса Маккарті, коли вперше почула цю пісню.

"Русалонька" зізналася жартома, що коли вона відтворювала знамениту сцену з волоссям (коли Аріель пливе на поверхню та перекидає волосся), вона ледь не зламала собі шию через те, що її власні локони і штучні стали дуже важкими у воді. Воно й не дивно, волосся Аріель було зроблено з 30-дюймових нарощуваних локонів, на закріплення яких пішло 14 -15 годин. До речі, загальна вартість зачіски актриси – понад $150 тис.

У фільмі костюмам приділяли особливу увагу. За словами дизайнерки Колін Етвуд, усі прикраси підводного народу створені з морських елементів. Дизайнери особливо прагнули, щоб вони не виглядали схожими на звичні для людей предмети. Наприклад, натхненням для корони Тритона стала публікація у журналі з фотографіями акулячих зубів. Костюм русалоньки теж зазнав змін – він позбувся мушель і набув "риб'ячих властивостей".

Неймовірна Урсула: цікаві факти про героїню та акторку Меліссу Маккарті

Цікава історія була і з роллю Урсули. По-перше, у фільмі Урсула і Тритон виявляються родичами, чого не було в оригінальному мультику. Насправді цю лінію просто вирізали, хоча вона була в сценарії. Пізніше вона з'явилася у бродвейській постановці, а тепер потрапила до фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм "Барбі": цікаві факти про комедію

Співачка Ліззо дуже хотіла зіграти Урсулу. Навіть виклала в інстаграм відео, де співає культову пісню Poor Unfortunate Souls. Але роль все ж отримала Мелісса Маккарті. Коли пізніше акторка зустрілася зі співачкою на одному з інтерв'ю, то дуже здивувалася, що виграла у цій "боротьбі".

Мелісса Маккарті ніколи не співала і навіть не уявляла, що вміє співати, коли її взяли на роль Урсули. Але після уроків з викладачем вокалу, вона успішно впоралась з вокальними партіями.

Автор: plug
  Роль Урсули отримала акторка Мелісса Маккарті
Роль Урсули отримала акторка Мелісса Маккарті

Ще один цікавий момент, пов'язаний з Урсулою. Коли вона створює зілля, щоб спокусити Еріка та відвернути його від Аріель, основним інгредієнтом є пляшка у формі людського шлунку. Це натяк на фразу "шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок".

"Русалонька" – це не банальний переказ відомої стрічки. "Русалонька" 2023 – це нова історія відомої казки з неймовірними спецефектами, красивою музикою і дуже гарною грою акторів. А український дубляж робить цю стрічку ще більш досконалою.

Модель Піксі Фокс зі Швеції наважилася на майже два десятки пластичних операцій, аби бути схожою на головну героїню мультфільму "Русалонька" Аріель.

Щоб стати схожою на Аріель, модель зменшила талію, видалила шість ребер, збільшила груди і губи. У підсумку вона зробила 17 пластичних операцій, одна з яких майже не коштувала їй життя.

Зараз ви читаєте новину «У чому феномен фільму "Русалонька", який став найпопулярнішим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі