четвер, 20 липня 2023 16:46

У прокат вийшов фільм "Барбі": цікаві факти про комедію

У прокат вийшов фільм "Барбі": цікаві факти про комедію
Фільм "Барбі" вийшов в український прокат. Фото: Warner Bros

Сьогодні, 20 липня в український прокат вийшов фільм "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях.

Режисером стрічки стала Грета Гервіг. Сценарій вона писала з партнером Ноєм Баумбахом.

Через непростий сюжет і грубу лексику фільм має вікове обмеження 13+.

"Жити в Країні Барбі – значить бути ідеальною істотою в ідеальному місці. Якщо тільки у вас не повна екзистенційна криза. Або якщо ви не Кен", – йдеться у описі картини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер нового серіалу "Зоряні війни: Асока"

Барбі (Марго Роббі) – найпопулярніша з усіх ляльок у Барбі-ленді. Раптом вона починає переживати екзистенційну кризу і вирішує поїхати у світ людей, щоб зрозуміти себе і дізнатися про своє справжнє призначення. Її бойфренд Кен (Райан Гослінг) їде разом з нею, оскільки його власне існування без Барбі не має сенсу. Обидва відкривають для себе суворі істини реального світу і заводять нових друзів на шляху до просвітлення.

"Барбі " – це сліпуча комедія, гумор якої вміло доповнюється вибуховим сюжетом", – пишуть кінокритики.

Netflix опублікував трейлер другої частини третього сезону серіалу "Відьмак" по мотивам серії романів Анджея Сапковського. Короткий ролик натякає на велику кількість екшну та сюжетні повороти. Це останній сезон із Генрі Кавіллом у головній ролі відьмака Геральта. Шоуранерка серіалу Лорен Хізріч запланувала грандіозний фінал історії, в якій бере участь актор.

Зараз ви читаєте новину «У прокат вийшов фільм "Барбі": цікаві факти про комедію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі